Boka visning med egen guide

Folksamling vid Granitkorset
Grupp framför Almhöjden. Foto: Susanne Hallmann.

Skogskyrkogården är en intagande upplevelse genom årets alla årstider. Om ni är specialintresserade eller vill se utvalda interiörer, boka då en egen visning med någon av våra auktoriserade guider för Skogskyrkogården.

Ni tas under två timmar med på en konst-, kultur- och arkitekturvandring genom landskapet, och om möjlighet finns ges tillträde till kapellen. Om ni är specialintresserade eller vill se utvalda interiörer kan ni boka en visning med tonvikt på arkitektur, konst, begravningsfrågor, det gröna eller den jämställda döden.

Visningar kan ges på svenska, engelska, finska, danska, franska, japanska, tyska, italienska och spanska.

Inställda evenemang och visningar

Programverksamheten påverkas av coronapandemin. Det gäller visningar och vandringar, såväl allmänna som för grupp. Här på vår webbplats ger vi dig uppdaterad information!

För tillfället ges inga besök inne i kapellen, på grund av rådande situation. 

Bokning och priser

Du kan boka guidade visningar via Stadsmuseet telefon 08-508 316 20 eller e-post boka.stadsmuseet@stockholm.se. Mer information om priser på Stadsmuseets webbplats.

Visningar för barn och unga

Vi håller också visningar som ur ett barn- och ungdomspedagogiskt perspektiv berättar mer om världsarvet Skogskyrkogården; Unescos arbete, världsarv i världen och fredstanken. Läs mer om visningar för skola.

Visitors center

På Visitors center kan du se utställningarna, kika i butiken och sitta ner över en kopp kaffe. Visitors centers öppettider.

Uppdaterad